Natuurmonumenten egelhuis | 39 x 37,7 x 31,4 cm
Dit huis geeft de egels in je tuin een warme en beschutte plek om te slapen en te schuilen.
Vanaf € 84,99
Op voorraad
Verzending binnen 3 werkdagen
Boven €35,- gratis verzending!
Bezorgd, óók op zaterdag
14 dagen bedenktijd

Beschrijving

Dit huis geeft de egels in je tuin een warme en beschutte plek om te slapen en te schuilen.

Dit vurenhouten egel woonhuis van Natuurmonumenten heeft een uitschuifbare toegangstunnel voor extra veiligheid. Het is afgewerkt met blanke lak op waterbasis.

Egels leven in struikgewas. Zet het egelhuis op een verdekte plaats tussen de planten in uw tuin en doe er wat bladeren overheen. Zo maakt u het huis aantrekkelijk voor bewoning.

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten.

Op dit moment bestaat 15 procent van Nederland uit natuur. De rest gebruiken we voor industrie, wegen en landbouw. Die 15 procent moet eigenlijk 30 procent zijn, wil die natuur goed kunnen functioneren. Bij de oprichting van Natuurmonumenten stond in de statuten dat natuurschoon nodig was voor mensen tegen de oprukkende industriële vervuiling. Dat je voor natuur bent, betekent dus niet dat je tegen welvaart, tegen de samenleving of andere belangen bent. De natuur is juist onderdeel van zo’n gezonde samenleving. De groei van natuur kan hand in hand gaan met economische groei. Duurzaamheid heeft de toekomst.


SPECIFICATIES


Lengte:
39 cm
Breedte:
37,7 cm
Hoogte:
31,4 cm
Gewicht:
5,3 kg
Materiaal:
FSC-gecertificeerd vurenhout
Soort:
Huis
Merk:
Natuurmonumenten
EAN:
5051054197593