Wilma's Tuin

 

Wilma's Voordelen

Laat je Urban Jungle en planten stralen! Wilma's Tuin heeft vele voordelen voor jouw moestuin, planten en Urban Garden. Bekijk hier de voordelen van de Wilma's Tuin webshop. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)73 523 64 68

 

Veilig bestellen in onze webshop

Bij Wilma's Tuin vinden wij het belangrijk dat je gemakkelijk en veilig kunt bestellen. Zo zijn we constant onze website aan het verbeteren en werken we hard aan nieuwe veilige betaalopties. Voor een overzicht van de betaalopties kun je gemakkelijk op onderstaande link klikken!

 

14 dagen bedenktijd

Het is haast niet mogelijk, maar het kan natuurlijk voorkomen dat de bestelling niet bevalt. Wij doen hier natuurlijk niet moeilijk over. Wij doen er alles aan om je duidelijke informatie te geven over onze producten. Een product uit ons assortiment moet natuurlijk ook bij jou in huis goed staan. Wij bieden onze webshop klanten daarom ook 14 dagen bedenktijd, welke ingaat op de dag na ontvangst van de aankoop. In deze 14 dagen bedenktijd beslis je of je jouw aankoop wilt houden of retour wilt sturen en hiermee gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.

 

Bezorging, óók op zaterdag

Wij willen graag dat je snel kunt genieten van onze producten. Daarom trachten wij niet alleen een zo snel mogelijke levering, maar bezorgen we ook op zaterdag! Daarnaast bezorgen we ook boven €45,- gratis! Voor overige leveringsinformatie verwijzen we je graag naar de leveringspagina.

 

Groot assortiment

Iedere tuin ziet er anders uit en iedereen heeft zijn eigen smaak. Wij zijn het hier helemaal mee eens en zorgen dus voor een groot assortiment. Dit doen we zodat er voor ieders wat wils is! Het assortiment bestaat uit verschillende categorieën namelijk: plantenvoeding, cadeauartikelen, kweeksystemen, tuingereedschap, kinderartikelen, bloempotten, potgrond en substraat, bestrijdingsmiddelen en zaden.