Wolf Garten klapzaag Power Cut Saw 145
De Power Cut Saw 145 Wolf Klapzaag is voorzien van een speciale Japanse vertanding waardoor je meer kracht kunt zetten tijdens de trekkende zaagbeweging.
Vanaf € 44,99
Op voorraad
Verzending binnen 3 werkdagen
Boven €45,- gratis verzending!
Bezorgd, óók op zaterdag
14 dagen bedenktijd

Beschrijving

De Power Cut Saw 145 Wolf Klapzaag is voorzien van een speciale Japanse vertanding waardoor je meer kracht kunt zetten tijdens de trekkende zaagbeweging. Hij is in twee handige werkhoeken verstelbaar en perfect voor het zagen van dikke takken.


De zaag is voorzien van een veiligheidsvergrendeling zodat je de zaag veilig kunt opbergen. Daarnaast is hij voorzien van een ergonomisch vormgegeven handgreep en zorgen de gebogen uiteinden voor een stevige grip. Zo kun je dus makkelijk extra kracht zetten. De lengte van het mes is 14,5 cm en het zaagblad is eenvoudig te vervangen.


Tuingereedschap van Wolf, ijzersterk de beste.

Al het tuingereedschap van Wolf Garten heeft niet voor niets 3 jaar fabrieksgarantie. Het bedrijf Wolf Garten is zo zeker van haar kwalitatief sterke productielijn dat ze dat kunnen en jou vooral willen bieden. Voor vragen of opmerkingen over de producten van Wolf Garten  kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.


SPECIFICATIES


Zaaglengte:
14.5 cm
Soort gereedschap:
Snoeigereedschap
Merk:
Wolf Garten
EAN:
4008423867411